Stormwind knights
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Stormwind knights

The best guild of Anathema

WEB

You are not connected. Please login or register

demonthreat/ přihláška

5 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1demonthreat/ přihláška Empty demonthreat/ přihláška Mon Sep 10, 2012 4:04 pm

demonthreat

Zdravim,
nick: demonthreat
Class:priest shadow/ a dělám jsi holy
GS:Pve-6020
věk: 14let
Predeslou guildu a duvod leavnuti: stormwind knight: Já jsem od vás neodesel, to můj bratr když jsem šel na wc tak mi odstranil guildy. Několika lidem už jsem psal at me vemou spatky ale vsichni byly proti. Tak jsem si musel hledat novou guildu, no doufám že to pochopíte a vemete mě zpět.
sceen: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/339/wowscrnshot090412210328.jpg/
WOW hraji už 3 roky. Taktiky znám a jsem hodně aktivní.
Takže doufám že to pochopíte a vemete mě spátky.Díky

2demonthreat/ přihláška Empty Re: demonthreat/ přihláška Mon Sep 10, 2012 4:12 pm

Engetsu

Engetsu

ty si neodesel? affraid no to je mi novinka budu citovat z tve prihlasky u proximy : Predeslou guildu a duvod leavnuti: stormwind knight: Opustil jsem guildu protože mě tam štvaly lidi jak se chovali a nesostředili se na hru. Navíc nuda. scratch

Takze co na to reknes ? v Guilde lidi co lzou nepotrebujem ... takze GTFO ! lol!

PROTI

3demonthreat/ přihláška Empty Re: demonthreat/ přihláška Mon Sep 10, 2012 4:18 pm

demonthreat

tak co ono to je i trochu pravda nejaky lidi by se mohly vice soustredit ale kdybych tam napsal ze mi to smazal bratr tak by to bylo este horsí.

4demonthreat/ přihláška Empty Re: demonthreat/ přihláška Mon Sep 10, 2012 4:20 pm

Engetsu

Engetsu

a jak ti asi mame verit ja po tom co sem videl tu prohlasku u prox tak ti neverim ani to ze ses kluk What a Face sve rozhodnuti nezmenim lol!

5demonthreat/ přihláška Empty Re: demonthreat/ přihláška Mon Sep 10, 2012 4:23 pm

tiomon

tiomon

PROTI neverím ti ani slovo. Sleep

6demonthreat/ přihláška Empty Re: demonthreat/ přihláška Mon Sep 10, 2012 4:56 pm

smradonos

smradonos

no borce, mozna ti bracha leavnul, ale nemyslim si ze za tebe i podal prihlasku do proximy coz je poruseni pravidel guildy, ktere jiste znas, takze NE!

http://www.xvideos.com

7demonthreat/ přihláška Empty Re: demonthreat/ přihláška Tue Sep 11, 2012 8:51 am

tortugas

tortugas

Jednak je to špatné forum nové je swk.jecool.net , ale za mě i tak dostaneš PROTI jednak proto že si to zkoušel u proximy TFM OSB u všech si dostal proti takže chceš z5. My nejsme nějaká poslední možnost. Svou šanci jsi dostal, a dost pochybuju že to leavnul tvůj bratr. Máš prostě smůlu zkus si dark soul slyšel jsem že progresují lady na 25 n takže když jsme byli my pro tebe málo tak snad ti bude stačit progres lady na 25 n u dark souls, nebo di do stormwindský lid Smile

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: