Stormwind knights
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Stormwind knights

The best guild of Anathema

WEB

You are not connected. Please login or register

Čunšot...BlooD_DK...Tank

+4
Verunecka
Tripp
Stryker
Pierik
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Čunšot...BlooD_DK...Tank  Empty Čunšot...BlooD_DK...Tank Mon Mar 19, 2012 1:58 pm

Pierik

Vek
No takze 4.11 budem mať 17 takze ten den tu pravdepodobne nebudem (Ozieracka) Smile

Nick
Čunšot

Class
BlooD_DK Tank

Main spec / dual spec
Zatial je len Main BlooD_DK Tank

GS
zatial 6004 ale nemyslim ze je tak Dvolezity (moj nazor ide hlavne o Skill..) Wink

Predeslou guildu a duvod leavnuti
Tak no odkial zacat.. Zatial som v Guilde The Frostmourne a moj main je Pierik ktoreho uz mozno daktory poznate.
Dvovod k Leave TEnto alt bol vlastne robeny ked Guida potrebovala "lepsieho" taknka tak som si povedal ze spravim DK tanka aby som pomohol ale teraz uz Dalsieho tanka netreba

Pokud mozno screen EQ...
http://nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_031912_143549.jpg
http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Cunsot ano som pekna Nezadana Gnomka Wink

Dvovod preco Kvam do Guildy???No tak Hlavne ma laka Stari kolektyv a kamarati ktory u vas ostali ak tam este dakych mam Smile a dufam ze niako aj pomozem Smile

2Čunšot...BlooD_DK...Tank  Empty Re: Čunšot...BlooD_DK...Tank Mon Mar 19, 2012 3:03 pm

Stryker

Za me 1000000% PRO. Jsi hrac, ktery MA skill, jsi fer, trpelivy, kamaradsky a v neposledni rade mas pekny eq. Myslim ze budes velkym prinosem pro nasi guildu z hlediska novych taktik a pristupu. Trocha inovace je dycky potreba Very Happy

3Čunšot...BlooD_DK...Tank  Empty Re: Čunšot...BlooD_DK...Tank Mon Mar 19, 2012 3:13 pm

Tripp

Tripp

Zkusil bych ale zaleží na ostatních takže zatím N/A.

4Čunšot...BlooD_DK...Tank  Empty Re: Čunšot...BlooD_DK...Tank Mon Mar 19, 2012 3:18 pm

Verunecka

Verunecka

za me NE,mame svoje tanky na icc a nepotrebujeme dalsiho

5Čunšot...BlooD_DK...Tank  Empty Re: Čunšot...BlooD_DK...Tank Mon Mar 19, 2012 3:24 pm

tortugas

tortugas

Za mě PRO Vzhledem k tomu jak se pokouším složit icc 10 tak je nedostatek tanků.
A navíc pokud má zkušenosti z FM tak se hodit rozhodně bude.

6Čunšot...BlooD_DK...Tank  Empty Re: Čunšot...BlooD_DK...Tank Mon Mar 19, 2012 5:16 pm

Miidia

Miidia

Za mě NE.

7Čunšot...BlooD_DK...Tank  Empty Re: Čunšot...BlooD_DK...Tank Mon Mar 19, 2012 5:32 pm

Pierik

Miidia a dvovod mi povies ???

8Čunšot...BlooD_DK...Tank  Empty Re: Čunšot...BlooD_DK...Tank Mon Mar 19, 2012 7:31 pm

Llaaila

Llaaila

za mě máš ano já bych to zkusila tanků není nikdy dost

9Čunšot...BlooD_DK...Tank  Empty Re: Čunšot...BlooD_DK...Tank Mon Mar 19, 2012 7:58 pm

Tareldrag

Tareldrag

Takze Pieriku pamatuju si te docela dobre z dob dobrych i zlych. Neco malo jsem se dozvedel noveho a jak rekl Tortugas chybi mu tankove na Icc a budes se hodit. Kdyz se prokazes jako uzitecny jsem PRO

10Čunšot...BlooD_DK...Tank  Empty Re: Čunšot...BlooD_DK...Tank Mon Mar 19, 2012 8:07 pm

Tripp

Tripp

Prijat Lock napis si ingame

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: